Osallistu PakuKympillä Oy:n ilmastotalkoisiin

Tankkaamalla Neste MY uusiutuvaa dieseliä vähenee polttoaineen kasvihuonekaasupäästöt jopa 90%. NESTE MY uusiutuva diesel maksaa alle euron enemmän sadalla kilometrillä fossiiliseen dieseliin verrattuna.

Tankkaamme pakettiautoihimme Neste MY uusiutuvaa dieseliä.

Muita toimia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi

Vähennämme omalta osaltamme ympäristön liiallista kuormittamista mm. vähentämällä autojen ulkopesujen määrää ja siten pienennämme liuotinaineiden, muiden haitallisten kemikaalien sekä puhtaan veden liiallista käyttöä.

Olemme siirtyneet käyttämään kaikissa autoissamme, katupölyn vähentämiseksi, ympäristöystävällisempiä kitkarenkaita nastarenkaiden sijaan.

Käytämme kaikissa PakuKympillä kauppakeskustoimipisteissämme sekä PakuKympillä korjaamollamme vain uusiutuvalla energialla tuotettua sähköenergiaa.

Henkilöautovuokraus

Omasta autosta on iloa ja hyötyä, mutta myös huolta, vaivaa ja suurta rahanmenoa. Jos tarvitset autoa vain satunnaisesti, tee kanssamme ilmastoteko ja siirry PakuKympillä.fi - henkilöautovuokrauspalvelun käyttäjäksi.

Käyttämällä edullista ja helppoa PakuKympillä.fi - henkilöautovuokrauspalvelua maksat vain auton käytöstä ja säästösi vuositasolla ovat todennäköisesti erittäin merkittäviä.

Neste MY Renewable Diesel